The Painted Quarters

Kinda Sweetly Dun (Kinda)

VADER Kinda Smooth
MOEDER Sweet Oil of Bronze

Kinda is mijn eerste westernpaard, een kanjer! Samen met haar ben ik het westernwereldje ingerold. Ik kocht haar net voor haar derde verjaardag. Ze heeft al zoveel gepresteerd en nu nog is ze in topconditie. Haar laatste prestaties zijn van afgelopen jaar. In Duitsland won ze bij beide juryleden de Amateur Trail, de Open Trail en de Trail AA All Breed. Drie weken daarna won ze op het Nederlands Kampienschap in den Haag de Amateur Trail Paint, de Open Trail Paint en de Trail Level 2 van de wran.   Lees meer ...

Sweetly Chocolate Dun (Sweety)

GEBOREN Mei 2002
VADER Count Charger
MOEDER Kinda Sweetly Dun

Sweety heeft al een paar goede wedstrijden gelopen waarbij ze een Trail en een Pleasure gewonnen heeft. Nu haar moeder Kinda haar Superior binnen heeft is zij volgend jaar aan de beurt om All Around te gaan starten.

Eternal Bit of Flash (Flashy)

GEBOREN Februari 1993

Zij was onder andere het wedstrijdpaard van mijn dochter Wietske. Flashy heeft in Youth, Amateur en Open heel veel gewonnen zoals Trail, Halter, Showmanship at Halter, Pleasure en Hunter Under Saddle. Ze was Nederlands kampioen in Halter, Showmanship, Horsemanship en Trail. Ook heeft ze al veel All Around prijzen gehaald en is ook in de medailles gevallen op de Duitse en Belgische kampioenschappen in meerdere onderdelen.

Ook Flashy heeft verschillende rom's in Youth, Amateur en Open onderdelen.

CC Tadly Zipper (Zipper)

Zipper
GEBOREN 2001
VADER Justa Tad Red
MOEDER Eternal Bit of Flash

Zipper was als veulen al Nederlands Kampioen Weanling Stallions Amateur, Weanling Stallions Open en Weanling Stallions Futurity. Als jaarling kreeg hij de ziekte van Lyme en leek hij ten dode opgeschreven. Hij krabbelde weer overeind en is alsnog Reservekampioen Halter geworden op een NK.

CC Brio's Puzzle Boy (Puzzeltje)

Puzzel
GEBOREN 2002
VADER Im So Brio
MOEDER Blacks Sally Doll

Puzzle werd als veulentje naar België verkocht. In 2009 kocht ik hem terug en nu is hij in training en komt zeer waarschijnlijk volgend jaar op de wedstrijden.

Miss Spool O Chrome (Bouboule)

GEBOREN 1982

Deze geweldige merrie was het jeugdpaard voor onze dochter Wietske. Na haar sportcarrière is ze teruggegaan naar België en wel naar Cédric Leroux. Ze was zijn jeugdpaard en ze geniet bij hem van haar pensioen na een glansrijke sport- en fokcarrière. Er lopen nog de volgende dochters van haar in wedstrijden: Cixi Brio Chrome, UndeniblyMaidToWin, As Good as Nutella, CC Last Question.

Blacks Sally Doll (Sally)

Sally is de modder van CC Justa Sally Doll en CC Brio's Puzzle Boy. Ze woont inmiddels niet meer bij ons.

Chica

Chica is de moeder van Ziggy en woont ook niet meer bij ons.